• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для практичних психологів

Семінар-практикум для практичних психологів

2013-10-17

/Files/images/psihi/DSC02682.JPG

17 жовнтя 2013 року на базі Немішаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 для практичних психологів ДНЗ та ЗНЗ Бородянського району було проведено семінар-практикум «Співпраця психологічної служби загальноосвітніх навчальних закладів та практичних психологів ДНЗ». Семінар-практикум мав на меті теоретико-практичне обговорення основних завдань здійснення психолого-педагогічного супроводу випускників ДНЗ та учнів 1-х класів для забезпечення наступності навчально-виховного процесу.

Були вирішенні питання нормативно-методичного забезпечення у роботі практичного психолога. Обговорювався алгоритм роботи практичного психолога з випускниками ДНЗ та етапи роботи шкільного психолога під час адаптації першокласників до навчання в школі.

В невимушеній обстановці з учасниками семінару були проведено цікаві та пізнавальні вправи, які дали змогу краще зрозуміти особливості першокласника під час процесу його адаптації.

В практичному блоці семінару-практикуму було організовано розвязання проблемних ситуацій, з якими може стикнутися кожен практичний психолог в стінах своєї школи.

Семінар продовжився виступом соціального педагога, в якому учасники семінару мали змогу детально ознайомитися з особливостями співпраці шкільного соціального педагога та практичного психолога щодо забезпечення наступності між ДНЗ та ЗНЗ.

Зустріч завершилася підведенням підсумків методиста РМК, Юрченко Оленою Василівною.

/Files/images/psihi/DSC02684.JPG
/Files/images/psihi/DSC02685.JPG
/Files/images/psihi/DSC02686.JPG/Files/images/psihi/DSC02688.JPG
/Files/images/psihi/DSC02695.JPG/Files/images/psihi/DSC02705.JPG
/Files/images/psihi/DSC02706.JPG/Files/images/psihi/DSC02707.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 101